Monday, January 17, 2011

VemmaBuilder

VemmaBuilder adalah anak syarikat kepada VeMMA sahaja. Anak syarikat ini telah mencipta satu sistem auto-responder yang hebat. Bisnes yang sebenar di sini adalah VeMMA. Tujuan Vemmabuilder diwujudkan adalah untuk memudahkan ahli-ahli Vemma untuk mencari dan follow-up prospek serata dunia. Sistem ini akan menukar prospek daripada pelawat kepada consumer/pembeli. Maknanya di sini VemmaBuilder berfungsi sebagai 'virtual office' untuk ahli-ahli di Vemma.

Bayaran untuk servis laman web ini adalah USD19.99 setiap bulan (RM75++). Tetapi jangan risau, jika anda dapat menaja sendiri minimum seramai 5 orang ahli berbayar pada bulan tersebut, bayaran caj untuk bulan seterusnya adalah PERCUMA. Bayaran USD19.99 untuk melakukan bisnes global seperti ini sangatlah murah. Tidak banyak berbeza jika anda hendak menggunakan servis seperti auto-responder GetResponse yang mana digunakan oleh ahli-ahli di bisness yang lain. Tetapi di situ memerlukan anda untuk mencipta email follow-up anda secara sendiri.

Sewa kedai pun memerlukan kos beratus-ratus atau beribu-ribu ringgit setiap bulan. Di sini anda diberikan 'virtual office' yang cajnya hanya USD19.99 ataupun PERCUMA yang membolehkan anda membina bisnes global ini hanya dari komputer di rumah anda sahaja. Jimat masa dan modal anda.

Selain daripada servis percuma, VemmaBuilder juga memberikan anda 1 hadiah saguhati jikalau anda dapat menaja ramai orang dalam seminggu. Cabaran ini dijalankan setiap minggu, hari Jumaat hingga hari Jumaat berikutnya. Saguhati diberikan berdasarkan siapa ramai tajaan dapat lebih bonus. Ini adalah satu persaingan sihat diantara ahli-ahli di VeMMA. Tetapi bukan ini yang kita target, 9 bonus yang lebih besar menanti anda di bisnes sebenar VeMMA. Contoh cek yang pernah dimenangi ada seperti di bawah.


Usaha di sini hanya mempromosikan laman web VemmaBuilder sahaja. Contoh http://www.vemmabuilder.com/882150405. Tukar 882150405 kepada nombor ID masing-masing. Ahli-ahli di bisnes VeMMA tidak mencari orang, orang yang akan mencari mereka nanti. Menaja orang tidak menjadi masalah lagi di bisnes VeMMA, malah menjadi satu keseronokan. Malaysia sahaja sudah mempunyai 13 juta pengguna internet.

Kepada yang belum upgrade menjadi ahli, cepat-cepatlah berbuat demikian sebelum hari Jumaat jam 3 petang. Ini untuk mengelakkan anda dari kehilangan downline yang upgrade dibawah anda untuk anda menjana CYCLE BONUS daripada mereka. Semua info dan pautan untuk upgrade ada di dalam laman web VemmaBuilder. Login menggunakan ID dan password yang diberikan ke email anda.

Bagi mereka yang bayar secara tunai/cek ataupun menjalankan bisnes VeMMA secara offline sebelum ini, anda boleh mengaktifkan khidmat sistem online ini dengan melawat pautan dibawah.


"There is no secret. I simply showed the business to 1200 people. 900 said, 'No'and only 300 signed up. Out of those 300, only 85 did anything at all. Out of those 85 only 35 were serious, and out of those 35, 11 made me a millionaire. Just playing the numbers game.. !!"
- Bill Britt-

No comments:

Post a Comment